Casa Cielo    Port d'Andratx    Kørselsvejledning    Galleri    Links    Kontakt

 

 

 

 

 

Casa Cielo til salg - Euro 490.000

Huset tæt på himlen - se billeder - KLIK HER og HER!

For yderligere information - kontakt Jørgen på 4045 8580 eller jm@jorgenmeyer.dk.

En feriebolig med panoramaudsigt over Port d'Andratx og bjergene omkring Andratx.

Casa Cielo er en lille perle af en nyrenoveret bolig på ca. 100 m2. Huset er bygget på en bjergside sammen med 40 andre huse, som alle vender ud mod Port d'Andratx i en højde af mere end 100 meter over havoverfladen, hvilket giver en enestående udsigt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I huset finder man på nederste etage en stue med pejs og en tilstødende spisestue samt to udgange med hver deres terrasse med panoramaudsigt over havnen og bjergene.

På øverste etage befinder sig et stort soveværelse med dobbeltseng, pejs og udgang til endnu en terrasse med udsigt over havnen og bjergene samt tilhørende badeværelse en suite med kar og brus.

Herudover har lejligheden et gæsteværelse med dobbeltseng og tilhørende gæstetoilet med brusebad samt vaskemaskine med tørretumbler.

Køkkenet, som ligeledes har udsigt mod havnen og bjergene, er udstyret med stort køle/fryseskab, opvaskemaskine, elektrisk ovn, gaskomfur samt emhætte.

Soveværelserne har klimaanlæg med termostatstyret varm/kold luft, og stuerne kan i kolde perioder opvarmes med elvarme. Dobbeltsengene på hver 180x200 kan adskilles i to separate senge. Der er herudover telefonforbindelse i lejligheden.

Huset har 2 store tagterrasser - heraf én med udendørs brus.

Til bebyggelsen hører et fælles pool-område med solterrasse og solvogne samt en velholdt pool på ca. 5x25 m.